Fysiotherapie RidderkerkVoor fysio in Ridderkerk bent u bij Fit en Fysio van harte welkom. Binnen onze fysiotherapiepraktijk bieden we verschillende behandelingen aan waardoor u weer snel pijnvrij kunt bewegen. Aan de hand van een maatwerk behandelplan voorzien we u altijd van de zorg die u nodig heeft. Voldoende en regelmatig bewegen zorgt ervoor dat ons lichaam in goede conditie blijft. Daardoor verbetert ons welzijn en houden we ons lichaam gezond. Toch is bewegen zonder pijn niet altijd een vanzelfsprekendheid.

Pijnlijke spieren kunnen door toedoen van allerlei factoren een belemmerende rol gaan spelen. Een verstoorde functie van de spiergroepen kan veroorzaakt worden door het aannemen van een verkeerde houding, sportblessures of letsel na een ongeluk of operatieve ingreep. Om zo snel mogelijk weer te kunnen beschikken over een goed bewegingsapparaat, is fysiotherapie van groot belang. Gelukkig staat de fysio van Fit en Fysio in Ridderkerk daarin graag voor u klaar.

Onze ervaren fysiotherapeuten voorzien u daarbij altijd van de ondersteuning en behandeling die u nodig heeft. Daarnaast kunt u van ons de juiste kennis verwachten waardoor we u tevens kunnen voorzien van waardevolle adviezen. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of u fysio in Ridderkerk nodig heeft ten behoeve van rug, nek of schouderklachten. Ook voor pijnlijke spieren in de armen en benen staan we voor u klaar.

Fysio van Fit en Fysio in Ridderkerk

Binnen onze fysiotherapiepraktijk in Ridderkerk bent u tevens van harte welkom voor manuele therapie. Zeker in combinatie met fysio zorgt dit voor een effectief en snel herstel. Fysiotherapie kan tevens noodzakelijk zijn na medische ingrepen. In veel gevallen is een op maat gemaakte revalidatie noodzakelijk om u te kunnen voorzien van de juiste ondersteuning in uw mobilisatie. De spierfuncties worden op deze manier geoptimaliseerd zodat het herstel op een positieve manier beïnvloed wordt.

Fit en Fysio maakt altijd gebruik van een compleet behandelplan. Onze fysio in Ridderkerk wordt dan ook volledig afgestemd op uw pijnklacht en de bijbehorende blessure. Daarbij hebben we niet alleen aandacht voor de klacht zelf, maar kijken we ook naar de oorzaak die ten grondslag ligt aan de belemmering in uw beweging. Dit kan zijn naar aanleiding van een verkeerde lichaamshouding, een overbelasting of verkeerd gebruik van de spiergroepen tijdens het bewegen of blessures die opgetreden zijn tijdens het sporten.

Zo leert u hoe u deze signalen in de toekomst kunt herkennen waardoor pijnlijke spieren of pijnklachten effectief voorkomen kunnen worden. Ook voor fysiotherapie tijdens een revalidatie staat Fit en Fysio in Ridderkerk graag voor u klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de uitgebreide mogelijkheden. Direct een afspraak maken kan natuurlijk ook.

 

Afspraak maken