Manuele therapie bij fysiotherapiepraktijk Westenberg in Ridderkerk

Als u op zoek bent naar professionele manuele therapie, dan bent u bij fysiotherapiepraktijk Westenberg in Ridderkerk aan het juiste adres. We zorgen ervoor dat uw spieren en gewrichten weer optimaal kunnen functioneren zodat pijnklachten verminderen of zelfs verdwijnen. Ons bewegingsapparaat bestaat uit vele spiergroepen, gewrichten en zenuwen. Om pijnvrij en soepel te kunnen bewegen is het van groot belang dat het bewegingsstelsel optimaal samen kan werken.

Door toedoen van een trauma of een blessure kan dit in sommige gevallen bemoeilijkt worden. Daardoor ontstaan er vervelende pijnklachten die u behoorlijk kunnen beperken in uw bewegingsvrijheid. De manuele therapie van fysiotherapiepraktijk Westenberg in Ridderkerk biedt dan uitkomst. Onze ervaren therapeuten helpen u aan de hand van een persoonlijk behandeltraject weer snel op de been. Daardoor kunt u uw werkzaamheden weer snel en pijnvrij uitvoeren.

Onze manuele therapie in Ridderkerk is effectief toepasbaar als u hinder ondervindt van bewegingsbeperkingen in de vorm van gewrichtsblessures of blokkades. Ook bij een hernia of andere rugklachten bent u bij fysiotherapiepraktijk Westenberg in Ridderkerk van harte welkom. Aan de hand van een uitgebreide analyse maken we voor u een op maat gemaakt behandelplan. Uw welzijn en herstel staan daarbij op de eerste plaats.

Manuele therapie Ridderkerk

 

 

 

 

Manuele therapie in Ridderkerk

Pijnklachten aan gewrichten en spiergroepen zijn altijd vervelend. Ze verminderen uw mobiliteit en hebben daardoor een directe invloed op uw welzijn. Met de manuele therapie van fysiotherapiepraktijk Westenberg in Ridderkerk werken we samen met u toe naar een sneller herstel. Door onze ruime ervaring zijn we in staat om een grondige diagnose te kunnen stellen aangaande uw pijnklachten.

Op deze manier kunnen we een op maat gemaakt traject opstellen waardoor een gerichte manuele therapie mogelijk is. Manuele therapie geeft verlichting bij veel klachten. Dit komt omdat de therapie vooral gericht is op het opheffen van blokkades die voortkomen uit de wervelkolom en andere ledematen waarbij het gebruik van gewrichten noodzakelijk is. Hierbij kunt u denken aan blokkades in de rug, nek, schouder, knie of pols. Maar, ook heupklachten kunnen effectief verholpen worden met het toepassen van de manuele therapie van fysiotherapiepraktijk Westenberg in Ridderkerk.

Daarnaast richten we ons niet alleen op een effectieve behandeling, maar geven we u ook waardevolle adviezen zodat u uw lichaamshouding kunt verbeteren. Dit voorkomt vervelende gewrichts- en spierklachten in de toekomst. Voor meer informatie over de manuele therapie in Ridderkerk kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Afspraak maken