Fysiotherapie bij fysiotherapiepraktijk Westenberg in Ridderkerk

Fysiotherapie Ridderkerk

Bij fysiotherapiepraktijk Westenberg bent u aan het juiste adres voor op maat gemaakte fysiotherapie in Ridderkerk. Pijnloos bewegen in vrijheid is niet altijd vanzelfsprekend. In sommige gevallen wordt ons bewegingsapparaat belemmerd door bepaalde spierblokkades die vervelende pijnklachten met zich mee kunnen brengen. Deze storingen in de spierfuncties kunnen ontstaan naar aanleiding van een blessure, een trauma door invloeden van buitenaf of een verkeerde lichaamshouding.

Hierbij kunt u denken aan nekklachten, maar ook rug en schouderpijnen zijn veelvoorkomende ongemakken. Met de fysiotherapie van fysiotherapiepraktijk Westenberg in Ridderkerk helpen we u snel weer op de been. Tijdens onze behandelingen besteden we niet alleen aandacht aan de pijnklacht zelf, maar gaan we ook op zoek naar de aanleiding en de onderliggende oorzaak van de klacht. Daardoor kunnen vervelende situaties in de toekomst eenvoudiger voorkomen worden.

Aan de hand van een op maat gemaakt behandelplan zorgen we ervoor dat u weer snel pijnvrij en soepel kunt bewegen. Uw spierfuncties worden verbeterd waardoor uw mobiliteit positief beïnvloed wordt. Naast diverse nek en schouderklachten bent u bij ons ook van harte welkom voor een sneller herstel na sportblessures. Ook voor een goede revalidatie na een medische ingreep bent u voor fysiotherapie in Ridderkerk van harte welkom in onze praktijk.

Fysiotherapie in Ridderkerk

Bij fysiotherapiepraktijk Westenberg in Ridderkerk hebben we persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Omdat ieder mens uniek is, passen we ons behandelplan daar graag op aan. Dit zorgt voor een snellere verbetering van uw klachten en een verminderd risico op een herhaling daarvan. Lichamelijke en spier gerelateerde klachten worden met ons persoonlijke behandeltraject effectiever opgelost en verbeterd.

Daardoor worden pijnklachten naar aanleiding van een sportblessure, overbelasting of een verkeerde lichaamshouding effectief verminderd. Op deze manier kunt u weer snel pijnloos bewegen en kunt u uw dagelijkse werkzaamheden weer uitvoeren zonder belemmeringen. Als u op zoek bent naar fysiotherapie in Ridderkerk staat de therapeuten van fysiotherapiepraktijk Westenberg graag voor u klaar.

In veel gevallen voelt u al verlichting na enkele behandelingen. Uiteraard staan we u ook bij met waardevolle adviezen omtrent uw lichaamshouding zodat eventuele blokkades in de toekomst voorkomen kunnen worden. Of dit nu gaat om herstel na een sportblessure, het behandelen van rug en schouderklachten of andere klachten die u beperken in uw mobiliteit. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak.

Afspraak maken