Aquatherapie in Rotterdam bij Fysiotherapiepraktijk Westenberg

Als u graag deel wilt nemen aan aquatherapie in Rotterdam, dan bent u bij fysiotherapiepraktijk Westenberg van harte welkom. Aan de hand van onze aquatherapie houden we uw gewrichten en spiergroepen soepel zodat pijnvrij bewegen weer vanzelfsprekend wordt. Water neemt een groot deel van ons gewicht en de zwaartekracht over. Daarnaast biedt het een goede weerstand om bepaalde spiergroepen en gewrichten te kunnen trainen.

Dit maakt ons bewegingsstelsel sterker zonder dat daar een belasting voor nodig is. In sommige gevallen kan het lichaam niet belast worden ten tijde van een herstel. Hierbij kunt u denken aan het herstel of revalidatie na een medische ingreep. In dat geval is de aquatherapie van fysiotherapiepraktijk Westenberg in Rotterdam een goede keuze. Onze aquatherapie richt zich op een snel herstel na een trauma of blessure. Maar, ook als u hinder ondervindt van een lichamelijke beperking of aandoening kan de aquatherapie in Rotterdam voor veel verlichting zorgen.

Daarnaast is deze therapie een prima ondersteuning tijdens diverse revalidatie processen. Hierbij kunt u denken aan botbreuken of het revalideren na het plaatsen van een kunstprothese. Doordat de belasting laag is, worden de spiergroepen en gewrichten optimaal getraind zonder enige druk van buitenaf. Dit bevordert het herstel na een operatie of blessure, maar houdt uw gewrichten spiergroepen ook soepel. Daardoor kunt u pijnvrij en makkelijk blijven bewegen.

Aquatherapie in Rotterdam

Bij fysiotherapiepraktijk Westenberg hebben we persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Daardoor wordt de aquatherapie in Rotterdam gegeven in kleine groepen. Uiteraard zijn deze ingedeeld op basis van belastbaarheid zodat u altijd de zekerheid heeft van een therapie die past binnen uw revalidatie of herstel. Onze ervaren therapeuten begeleiden u tijdens de aquatherapie op een prettige manier.

Daarnaast kunt u waardevolle adviezen en een professionele ondersteuning verwachten. De aquatherapie van fysiotherapiepraktijk Westenberg in Rotterdam is geschikt voor iedereen. Of u nu uitbehandeld bent bij uw fysiotherapeut, of als u wilt herstellen van een zware ingreep waarbij volle belasting nog niet mogelijk is. Ook als u pijnklachten door toedoen van een sportblessure of trauma bent u bij ons van harte welkom.

De aquatherapie in Rotterdam wordt gegeven onder leiding van ervaren fysiotherapeuten. Zo bent u verzekerd van een effectieve therapie met een vakkundige ondersteuning. Voor meer informatie over de aquatherapie in Rotterdam kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Een afspraak maken mag natuurlijk ook. Bij fysiotherapiepraktijk Westenberg staan we graag voor u klaar.

 

Afspraak maken